Registrer

Velkommen til Scrappeland.no

Her vil vi åpne og bygge opp vårt eget lille Scrappeland!!!

Registrer deg som bruker, lik oss på Facebook, følg oss på Twitter og pass på å sjekke tilbake for den store åpningen søndag 30.oktober klokken 10!

Nyheter om ny eller endret funksjonalitet

 1. Postet 02.11.2011 17:31 av Scrappetinget
   
   
  1. Facebook Graph integrasjon gjør det svært enkelt for våre brukere å logge seg på scrappeland.no med sin facebook-konto. Dessverre har det også ført til at sidene har blitt utrolig trege, ofte tilfeldig, avhengig av hvor fort facebook har svart på forespørsler om innloggede brukere.


   For de av dere som har hatt en facebook-tilknytning på sidene (og kanskje noen andre også?), vil dere nå merke at sidene er betydelig raskere, da vi gjør færre kontrollsjekker mot facebook for hver forespørsel, og stoler litt mer på dere brukerne :)  Innlogging, utlogging og ordinær bruk med eller uten Facebook fungerer som tidligere.


   Samtidig har vi jobbet med å få bilder i galleriet raskere til dere, og disse vil nå bli håndtert av en bedre egnet cache-server, slik at dere kan få bilder raskere og mer effektivt frem, og vi kan bruke tilgjengelige maskinressurser litt mer effektivt :)


   For de med litt mindre båndbredde (mobilt bredbånd, eller trege bredbåndslinjer), kan jeg glede dere med at juletemaet som snart er på vei ut til dere har en noe snillere bakgrunn som laster litt raskere.

   

Kommentarer

Du må være logget inn for å kunne skrive kommentarer.

Postet 08.11.2011 14:37 av Oyvind:

Du skal nok ikke se bort i fra at det kommer noen nisser og dverger snart Eller iallefall nisser.

Postet 05.11.2011 15:12 av Mona:

... men i nyhetbulletinen står det at dere kan glede oss med at juletemaet snart er på tur ut ..... hadde jo vært hyggeligere hvis det var på vei inn ...

Enig i at gresskarene er kule, men tar mye plass da ... hehe

Postet 05.11.2011 14:51 av Oyvind:

I følge Scrappegal, frem til Halloween konken går ut den 15

Men nå er de jo utrolig kule de gresskarene da

Postet 04.11.2011 22:41 av Mona:

Er juletemaet på tur ut? ... Må vi virkelig ha halloween helt til påske?

 
Back to Top