Registrer

Velkommen til Scrappeland.no

Her vil vi åpne og bygge opp vårt eget lille Scrappeland!!!

Registrer deg som bruker, lik oss på Facebook, følg oss på Twitter og pass på å sjekke tilbake for den store åpningen søndag 30.oktober klokken 10!

Nyheter om ny eller endret funksjonalitet

 1. Postet 08.03.2012 02:11 av Scrappetinget
   
   
  1. På forespørsel fra Ragna har vi nå lansert en ny favoritt-funksjon i Galleriet. Du kan se velge å se dine favoritter fra undermenyen under Galleriet, samt på hvert enkelt gallerielement.

   0 kommentarer
   
 2. Postet 02.01.2012 20:57 av Scrappetinget
   
   
  1. Nå fungerer det fint å bruke smilies i kommentarer på bloggen og i gallerietLaughing

   En egen smily-knapp er å finne i knapperaden under tekstfeltet! En følgefeil av den forrige forumsoftwareoppdateringen som førte til at redigering av kommentarer ikke lenger fungerte er også korrigert.

   0 kommentarer
   
 3. Postet 08.11.2011 14:39 av Scrappetinget
   
   
  1. For de av dere som hadde problemer med å poste i galleriet eller på forumet når dere brukte http://www.scrappeland.no i stedet for http://scrappeland.no har vi nå gjort noen endringer for å forbedre dette. Vi anbefaler dog fortsatt våre medlemmer å bruke http://scrappeland.no uten www. :)

   0 kommentarer
   
 4. Postet 02.11.2011 17:31 av Scrappetinget
   
   
  1. Facebook Graph integrasjon gjør det svært enkelt for våre brukere å logge seg på scrappeland.no med sin facebook-konto. Dessverre har det også ført til at sidene har blitt utrolig trege, ofte tilfeldig, avhengig av hvor fort facebook har svart på forespørsler om innloggede brukere.


   For de av dere som har hatt en facebook-tilknytning på sidene (og kanskje noen andre også?), vil dere nå merke at sidene er betydelig raskere, da vi gjør færre kontrollsjekker mot facebook for hver forespørsel, og stoler litt mer på dere brukerne :)  Innlogging, utlogging og ordinær bruk med eller uten Facebook fungerer som tidligere.


   Samtidig har vi jobbet med å få bilder i galleriet raskere til dere, og disse vil nå bli håndtert av en bedre egnet cache-server, slik at dere kan få bilder raskere og mer effektivt frem, og vi kan bruke tilgjengelige maskinressurser litt mer effektivt :)


   For de med litt mindre båndbredde (mobilt bredbånd, eller trege bredbåndslinjer), kan jeg glede dere med at juletemaet som snart er på vei ut til dere har en noe snillere bakgrunn som laster litt raskere.

   4 kommentarer
   
 5. Postet 01.11.2011 23:27 av Scrappetinget
   
   
  1. Siste prosjekter, Mine prosjekter og Siste fra de jeg følger er nå oppdatert med paginering, slik at man kan bla til "neste side" dersom man har flere enn 25 prosjekter på en side.

   0 kommentarer
   
Back to Top